انواع سکته مغزی به زبان ساده/بهترین پزشک مغز و اعصاب برای درمان سکته مغزی

در ایران به جرات می توان گفت بهترین پزشکان مغز و اعصاب برای سکته مغزی وجود دارد. شما می توانید برای اطلاعات خود از وجود بهترین دکتر مغز و اعصاب برای سکته مغزی به وب سایت های بیمارستان های مغز و اعصاب مراجعه کرده و بهترین ها را از دید خود و تجربه، در بین آنها انتخاب کنید.
افراد جهت درمان بیماری های خاصی دکتر مغز و اعصاب را برای مراجعه انتخاب می نمایند. یکی از این دلایل سکته های مغزی می باشد. در ایران به جرات می توان گفت بهترین پزشکان مغز و اعصاب برای سکته مغزی وجود دارد. شما می توانید برای اطلاعات خود از وجود بهترین دکتر مغز و اعصاب برای سکته مغزی به وب سایت های بیمارستان های مغز و اعصاب مراجعه کرده و بهترین ها را از دید خود و تجربه، در بین آنها انتخاب کنید. زمانی که شما اقدام به تحقیقات درباره برخی از بهترین دکترهای مغز و اعصاب برای سکته مغزی می کنید درخواهید یافت که متخصص ها و فوق تخصصان بسیاری که مدارک تحصیلی خود را از کشور های مطرح دنیا در موضوع پزشکی دریافت کرده اند، در ایران در حال خدمت رسانی می باشند. برخی از این پزشکان به صورت آنلاین نیز بیماران را راهنمایی می کنند که این نشانه از انسان دوستی آنان است. بسیاری از متخصصین در کلینیک های خاص و یا بیمارستان های معتبر در حال انجام کار می باشند.

انواع سکته مغزی:
زمانی که جریان خون به سمت مغز قطع می شود سکته رخ می دهد. زمانی که خون به سلول های مغز نرسد ،سلول ها از بین می روند. این موضوع سبب ایجاد ناتوانی هایی که با گذشت زمان پایدار می شوند، خواهد شد و می تواند کم کم باعث مرگ فرد شود، از این رو سکته مغزی برای پزشکان بسیار حائز اهمیت می باشد . از دیدگاه دکتر مغز و اعصاب این سکته زمانی رخ می دهد که یکی از رگ های خون رسان مغز دچار پاره گی رگ یا بسته شدن رگ شود. این پاره گی و یا بسته شدن مجرای خون سبب می شود به برخی از سلول ها خون نرسد و آن سلول ها از بین بروند. به دلیل اینکه سکته مغزی سومین عامل مرگ و میر در جهان به شمار می رود بسیار قابل توجه پزشکان می باشد. سکته مغزی بطور ناگهانی اتفاق می افتد. اما عوارض پس از سکته بسیار می باشد، از این رو پس از سکته مغزی فرد را فورا به بیمارستان منتقل می نمایند تا صدمات دائمی آن را کنترل نمایند. در اینجا برای آشنایی بهتر شما انواع سکته مغزی به زبان ساده بیان شده است.
سکته مغزی خفیف یا گذرا :
این نوع سکته به حمله ایسکمیک موقت نیز معروف می باشد. در زمانی که خون رسانی به صورت موقت به مغز دچار اختلال شود و یا متوقف شود این حمله رخ خواهد داد که عوارض ناشی از آن پایدار نبوده و ظرف مدت بیست و چهار ساعت عوارض از بین خواهند رفت. این نوع از سکته سبب ناتوانی های جسمی نخواهد شد. اما اگر به این سکته اهمیت داده نشود و مراقبت های ویژه برای این افراد در نظر گرفته نشود بعد از آن سکته مغزی رخ خواهد داد. بنابراین باید پس از حمله ایسکمیک فرد را به اورژانس رساند تا مورد درمان قرار گیرد و از حمله بعدی جلوگیری به عمل آید.

علائم سکته خفیف :
این علائم گذرا هستند و از بین خواهند رفت اما در صورت مشاهده آن ها باید با اورژانس تماس بگیرید. مشکلات در حرف زدن ، تغییر بینایی فرد ، نداشتن تعادل ، سرگیجه های مزمن ، کاهش سطح هوشیاری در فرد، حس مور مور شدن در بدن فرد ، بیهوش شدن فرد ، حس ضعف در سمت خاصی از بدن ، حس های غیر طبیعی در بویایی و چشایی از جمله علائم سکته خفیف در فرد می باشند.

سکته مغزی ایسکمی یا انسدادی:
این نوع سکته جزو مهمترین نوع سکته ها می باشد که غریب به هشتاد درصد از سکته هایی که در جهان رخ می دهند ، سکته ایسکمی می باشد. این نوع از سکته ها، به عنوان سکته انسدادی نیز خوانده می شوند . زمانی که یک لخته خون و یا توده ای که معمولا چربی های عروقی می باشند وارد رگ های خونی مغز شوند و در آنجا انسداد ایجاد کنند ، خون به سلول ها نخواهد رسید. نرسیدن خون به سلول ها یعنی نرسیدن آب و غذا به سلول ها ، به این دلیل سلول ها از بین خواهند رفت و مرگی این سلول ها به دلیل انسداد رگ ها را سکته ایسکمی می نامند. این سکته خود به دو نوع سکته دیگر تقسیم می شود. نوع اول سکته ایسکمیک نوع آمبولی می باشد در این نوع از سکته لخته ی خونی در جای دیگری از بدن تشکیل شده و توسط جریان خون وارد مغز شده و در آنجا ایجاد انسداد کرده است. این لخته ها به دلایل بسیاری تشکیل می شوند که توضیحات مفصل آن در تخصص پزشکان می باشد. نوع دیگر سکته ایسکمیک سکته ترومبوتیک می باشد که تفاوت آن با سکته آمبولی در این است که، لخته ی خونی در خود مغز ایجاد می شود و سبب انسداد رگ های خونی می گردد.