قهوه و چای سبز خطر سکته مغزی را کاهش می‌دهد

محققان ژاپنی بر اساس نتایج یافته‌هایی جدید اعلام کردند: چای سبز و قهوه خطر ابتلا به سکته مغزی را در افراد کاهش می‌دهد.

چای برای سکته مغزی

محققان ژاپنی با انتشار این یافته خود اظهار داشتند در صورتی که چای سبز و قهوه در بخشی از رژیم غذایی افراد و به طور مرتب جای بگیرد این تاثیر به وجود می‌آید.
این اولین مطالعه گسترده است که تاثیرات چای سبز و قهوه را بر سکته مغزی بررسی می‌کند و افراد می‌توانند با گنجاندن آنها در رژیم غذایی‌شان تا حدودی خطر سکته مغزی را کاهش دهند.
محققان با مطرح کردن پرسش‌هایی از 83 هزار و 269 ژاپنی در مورد عادت مصرف قهوه و چای سبز برای یک دوره 13 ساله دریافتند: نوشیدن بیشتر قهوه و چای سبز خطر سکته مغزی را کاهش می‌دهد.
براین اساس، افرادی که حداقل یک فنجان قهوه به طور روزانه مصرف می‌کنند، نسبت به افرادی که این رژیم را ندارند، 20 درصد کمتر به سکته مغزی مبتلا می‌شوند.
قهوه و چای شناخته شده‌ترین نوشیدنی‌ها پس از آب در جهان هستند که پزشکان مصرف آنها را به افراد توصیه می‌کنند.
کاهش خطر سکته مغزی با نوشیدن روزانه چای