این تحقیقات جدید بر روی بیش از دو هزار نفر انجام شده و نشان می دهد افراد سالمندی که نمک زیادی مصرف می کنند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به سکته مغزی قرار دارند.
خانم حنا گاردنر پژوهشگر دانشکده پزشکی دانشگاه میامی آمریکا گفت: مصرف سدیم در بین افرادی که تحقیقات روی آنها انجام شد زیاد بود و مصرف سدیم با افزایش خطر ابتلا به سکته – صرف نظر از دیگر عوامل مرتبط با خطرات عروق خونی- ارتباط داشت.پژوهشگران گفتند: این تحقیقات از 2657نفر بعمل آمد و احتمال ابتلا به سکته در کسانی که بیشتر از میزان توصیه شده در طول 10 سال سدیم مصرف کردند – نسبت به افرادی که به توصیه های جمعیت قلب آمریکا در این زمینه عمل کردند- افزایش یافت.
نتایج این تحقیقات براساس اطلاعاتی بدست آمد که افراد درباره وضعیت سلامتی و شیوه زندگی خود از طریق پر کردن فرم های ویژه رژیم غذایی ارایه دادند.برپایه این گزارش، هر اندازه مصرف سدیم زیاد شود به احتمال زیاد فشار خون افزایش می یابد اما ارتباط بین غذای دارای نمک زیاد و خطرات ابتلا به سکته های مغزی تاکنون کمتر روشن بود.مصرف نمک زیاد همچنین کلسیم را از استخوان ها می گیرد و باعث دفع آن از ادرار می شود و به همین دلیل باعث نازک شدن استخوان می گردد ودر نتیجه با افزایش سن، استخوان ها به راحتی می شکنند.مصرف نمک زیاد همچنین شرایط آسم را تشدید می کند و در شرایط غیرطبیعی، اثرات مضری بر کلیه ها دارد و باعث افزایش احتیاج مایعات در بدن می شود این درحالی است که کاهش مصرف نمک خطر شیوع سرطان معده را کم می کند.