مصرف پتاسیم مانع سکته مغزی می‌شود

تحقیقات در انگلیس نشان داد: افزایش پتاسیم در رژیم غذایی ما و همچنین قطع نمک، فشار خون و خطر ابتلا به سکته مغزی را کاهش می‌دهد.
به گزارش فارس ؛ تحقیقات نشان داد که خوردن دو تا سه وعده اضافی میوه یا سبزی در روز- که پتاسیم آنها بالا است- مفید است.

پیشگیری از سکته مغزی

موسسه خیریه سکته مغزی گفت: یک رژیم غذایی سالم، به عنوان یک کلید خطر سکته مغزی را پایین نگه می‌دارد.
این تحقیقات همچنین نشان داد که در حالی که افزایش پتاسیم در رژیم غذایی یک اثر مثبت بر روی فشار خون دارد. محققان دریافتند که هیچ عوارض جانبی بر روی عملکرد کلیه یا سطح هورمون‌ها وجود ندارد.
با توجه به یافته‌های این تحقیقات که توسط سازمان بهداشت جهانی منتشر شد، در اولین دستورالعمل آن به مصرف پتاسیم، توصیه شده است که بزرگسالان باید بیشتر از 4 گرم پتاسیم(یا 90 به 100mmol) در هر روز مصرف کنند.
كاهش خطر سكته مغزی با مصرف مواد غنی از پتاسیم