نوشابه‌های رژیمی احتمال سکته مغزی و قلبی را تشدید می‌کنند

پزشکان آمریکایی در یک مطالعه جدید هشدار دادند مصرف دائمی نوشابه‌های رژیمی، خطر احتمالی سکته مغزی و حمله قلبی را به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهند.
غذاهای مفید برای سکته
 ‌این نوشابه‌ها در واقع موجب مرگ و نابودی عروق خونی می‌شوند. دکتر هانا گاردنر و دستیاران وی در دانشکده پزشکی میلر در دانشگاه میامی و دانشگاه کلمبیا با مطالعه روی 2 هزار و 564 شرکت کننده در مطالعات انستیتو ملی سلامت آمریکا به این نتایج دست یافته‌اند.

به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، دکتر گاردنر تاکید کرد این در حالی است که مصرف نوشابه‌های معمولی و ملایم که رژیمی نیستند در افزایش این خطر تاثیر ندارد و تهدیدی برای سلامت عروق به حساب نمی‌آید.

شرح این مطالعه در مجله طب داخلی عمومی منتشر شده است.
کاهش خطرسکته مغزی با رژیم غذایی حاوی فیبربالا