کاهش احتمال بروز سکته مغزی با رژیم غذایی گیاهی
ارسال شده در دسامبر 17, 2020
بر اساس این مطالعه افرادی که از رژیم غذایی گیاهی حاوی سبزیجات، آجیل و دانه ها استفاده میکنند، در مقایسه با افرادی که رژیم غذایی مبتنی بر گوشت و ماهی دارند، کمتر در معرض سکته مغزی قرار میگیرند.
به گزارش پایگاه خبری ساینس دیلی،بر اساس این مطالعه رژیم غذایی نقش قابل توجهی در جلوگیری از بروز سکته مغزی دارد.
سکته مغزی به دلیل وقفهای کوچک در جریان خون مغز یا انسداد رگها به وجود میآید. در این حالت جریان اکسیژن و مواد غذایی به مغز محدود میشود و بخشی از بافت مغز آسیب میبیند. حدود ۸۵ درصد از تمام موارد سکتههای مغزی بر اثر انسداد یک شریان مغزی با یک لخته خون ایجاد میشود که به آن سکته مغزی ایسکمیک گفته میشود. گاهی نیز سکته مغزی هموراژیک (خونریزی) است که در اثر پارگی عروق مغزی ایجاد میشود.