تمرین ایستاده و تعادل در سکته مغزی

سکته مغزی می‌تواند به اشکال مختلف بر روی توانایی بیمار تاثیر بگذارد:
  • افرادی که دچار سکته مغزی می‌شوند اغلب با مشکلات مربوط به کاهش تعادل دست و پنجه نرم می‌کنند و بدون کمک دیگران نمی‌توانند راه بروند و امنیت آنها به خطر می‌‌افتد.
  • به علت ضعیف شدن تعداد زیادی از اندام‌های تحتانی و بروز اختلال در سیستم عصبی، مشکلاتی در ارتباط با راه رفتن به وجود می‌‌آید که باعث بروز عدم تعادل در مفاصل می‌شود و بر روی قدرت عضلات تاثیر می‌‌گذارد.
  • گاهی اوقات پس از سکته مغزی آگاهی بیمار از فضا مختل می‌شود به همین دلیل باید به جمع آوری موانع کوچک و هر چیزی که ممکن است سلامت بیمار را به خطر بیاندازد پرداخت.
  • خستگی عضلانی پس از سکته مغزی بسیار شایع است و در دوران گذار و با گذر زمان عضلات ضعیف می‌شوند به این ترتیب فرآیند بهبودی به کندی سپری خواهد شد.
  • از آنجایی که بدن دوباره مهارت‌های برقراری ارتباط را یاد می‌گیرد گاهی اوقات در روند ارسال پیام‌های عصبی از مغز به سایر نقاط بدن اختلال ایجاد می‌‌شود و این امر باعث بروز مشکلات مربوط به هماهنگی اعضا خواهد شد.
 هر بیمار باید تمرینات معمول خاص و شخصی را برای خود انجام دهد ، یک سری تمرینات را برای کمک به تقویت پاها و بهبود دامنه حرکت در حین بهبودی سکته توصیه میشود.
لطفاً مانند هر برنامه تمرینی ، اگر متوجه افزایش درد ، ناراحتی شدید ، سریعاً این تمرینات را متوقف کرده و با درمانگر خود صحبت کنید.
تعادل و هماهنگی اغلب پس از سکته مغزی از بین می رود. تمرینات ایستادن و تعادل برای کمک به شما در بازیابی کیفیت زندگی پس از سکته مغزی بسیار مهم است. هنگام انجام تمرینات تعادل در سکته مغزی  ، همیشه روی یک میز یا سطح پایدار همانند شکل زیر بایستید.
در حالی که وزن خود را به یک طرف و روی یک پای منتقل می کنید،  پای دیگر را مطابق شکل نگه دارید. از تعادل خود برای نگه داشتن این موقعیت برای 10 ثانیه استفاده کنید. پای خود را به آرامی پایین بیاورید.  سپس پاها را تغییر دهید، چند بار تکرار کنید.