حذف صبحانه موجب بیماری‌های قلبی می‌شود

گروهی از متخصصان سلامت و تغذیه در آمریکا به مطالعه روی ۶۵۵۰ بزرگسال ۶۵ تا ۷۵ ساله که بیشتر در معرض سکته مغزی قرار دارند، پرداختند. تقریبا ۶۰ درصد از شرکت‌کنندگان هر روز وعده غذایی صبحانه را دریافت کرده، حدود یک چهارم تنها در برخی روزها و ۱۶ درصد وعده صبحانه را حذف کرده بودند.

هیچ یک از این افراد در شروع مطالعه به بیماری‌های قلبی مبتلا نبودند. در مدت زمان ۱۷ سال حدود ۲۳۱۸ مورد فوتی گزارش شد که ۶۱۹ مورد بر اثر بیماری‌های قلبی عروقی بوده‌ است.

متخصصان مشاهده کردند افرادی که وعده غذایی صبحانه را حذف کرده‌اند بیشتر به چاقی و کلسترول بالا دچار هستند.

همچنین این افراد در مقایسه با شرکت‌کنندگانی که هر روز صبحانه می‌خوردند ۸۷ درصد بیشتر در معرض مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی بوده‌اند.

به گزارش نیویورک تایمز، نتایج بدست آمده از چندین مطالعه نشان می‌دهد حذف وعده غذایی صبحانه با افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های دیابت و فشار خون و کلسترول بالا مرتبط است.