دیابت نوع ۲ را می توان با انجام تغییراتی در برنامه غذایی شامل کاهش مصرف قند، کالری ها، و چربی کنترل کرد. اطلاعات متناقضی در باره مناسب بودن قهوه برای افراد دچار دیابت وجود دارد، اما متخصصین یک نوعی را پیشنهاد می کنند که ممکن است به پیشگیری از قند خون بالا کمک کند.
دیابت حالتی است که در آن قند خون فرد خیلی بالا است. این حالت در دیابت نوع ۲ رخ می دهد زیرا بدن انسولین کافی تولید نمی کند یا این که انسولین تولید شده به وسیله سلول های بدن دفع می شوند. انسولین برای انتقال قند خون به سلول ها لازم است، و اگر این کار انجام نشود قند خون خیلی بالا خواهد رفت. قند خون بالا به عوارضی در قلب، چشم ها، اعصاب، کلیه ها، و پاها منجر می شود.
دیابت نوع ۲ با پیروی از یک برنامه غذایی سالم و متعادل کم قند، چربی، و کالری می تواند کنترل شود.
در حالی که افراد دچار دیابت می توانند اکثر چیزها را بخورند، اما غذاها و نوشیدنی هایی وجود دارند که باید مصرف آنها را محدود کنند.
قهوه نوشیدنی است که تحقیقات نتایج متناقضی در باره اثر آن بر دیابت و قند خون نشان داده اند.
از یک طرف، کافئین قهوه می تواند به انسولین صدمه بزند و به بالا رفتن قند خون منجر شود.
از طرف دیگر، قهوه خواص دیگری دارد که نشان داده شده است خطر توسعه دیابت نوع ۲ را پایین می آورد.
به همین دلیل پیشنهاد شده است که افراد دچار دیابت نوع ۲ قهوه بدون کافئین بنوشند.
به این ترتیب، افراد دچار دیابت از خواص خوب قهوه می توانند بهره مند شوند بدون این که خطر کافئین باعث بالا رفتن قند خون شود.
یک ویژگی قهوه که می تواند برای دیابتی ها مفید باشد گروهی از مولکول ها به نام پلی فنول ها است.
پلی فنول ها ریزمغذی های حاوی آنتی اکسیدان ها است که می تواند به پیشگیری و کاهش التهاب و حالات التهابی مثل دیابت نوع ۲ کمک کند.
ویژگی مفید دیگر قهوه منیزیوم است. نشان داده شده است که منیزیوم با کاهش نرخ دیابت نوع ۲ ارتباط دارد.
ترکیب این مغذی ها می تواند برای بهبود حساسیت انسولین مفید باشد.
بنابراین، بهترین انتخاب برای افراد دچار دیابت نوشیدن قهوه بدون کافئین است.