کاهش خطر سکته مغزی با نوشیدن روزانه چای
ارسال شده در ژانویه 8, 2021
نوشیدن چای، خطر بروز اتفاقات عروقی مغز، از جمله سکته مغزی را کاهش می دهد.
به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، محققان علوم پزشکی آمریکا با بررسی شش هزار و 500 نفر که سن آنها بین 44 تا 84 سال بود و روزانه یک تا شش فنجان چای می نوشیدند، دریافتند خطر بروز حملات عروق مغزی همچون سکته مغزی، نزدیک به 11 درصد در آنها کاهش نشان می داد.
نوشته پیشنهادی: 4 فنجان چای از سکته مغزی پیشگیری میکند