یک راهکار کم هزینه برای پیشگیری از سکته مغزی

پزشکان انگلیسی اظهار داشتند: مصرف روزانه فیبر خوراکی به کاهش هفت درصدی خطر ابتلا به سکته مغزی می‌انجامد.
 به نقل از ایسنا ؛ این گروه از پزشکان انگلیسی معتقدند: مصرف مواد غذایی حاوی فیبر خوراکی از قبیل میوه‌ها، سبزیجات، غلات و انواع مغزها برای هر انسانی ضروری است و الزام آن برای افرادی که در معرض فاکتورهای خطرزای سکته مغزی هستند، بیشتر خواهد بود.

غذاهای مفید برای سکته مغزی

این پزشکان هشت مطالعه منتشر شده بین سالهای 2000-1990 را بررسی کردند. در این مطالعات تمامی گونه‌های سکته مغزی مورد بررسی قرار گرفتند.
متخصصان تغذیه و سلامت می گویند: متوسط مصرف روزانه فیبر در میان آمریکایی‌ها کمتر از استاندارد توصیه شده از سوی انجمن قلب آمریکا است که حداقل میزان آن، 25 گرم در روز عنوان شده است.
بررسی‌های پیشین نیز تایید کرده است که فیبرهای خوراکی می توانند فاکتورهای خطرزای سکته مغزی از جمله فشار خون بالا و کلسترول بد را کاهش دهند.
سکته مغزی قابل پیشگیری است