برای پیشگیری از سکته مغزی امگا 3 مصرف کنید

افرادی که در هفته 2 یا سه بار ماهی مصرف می‌کنند کمتر از سایرین در معرض خطر سکته مغزی هستند.
تحقیقات دانشمندان هاروارد نشان می‌دهد افرادی که در هفته 2 یا سه بار ماهی مصرف می‌کنند کمتر از سایرین در معرض خطر سکته مغزی هستند.

پیشگیری از سکته مغزی

بر اساس گزارش رویترز، ماهی حاوی مجموعه‌ای کامل از مواد مغزی به ویژه امگا 3 است که خطر سکته مغزی را کاهش می‌دهند.
امگا 3 موجود در ماهی با تاثیر مثبت بر روی فشار خون و کلسترول از بروز این نوع سکته جلوگیری می‌کند. همچنین وجود ویتامین D، سلنیوم، و انواع پروتئین‌ها در ماهی دارای اثرات مثبت در پیشگیری از سکته مغزی هستند.
هر سال نزدیک به 800 هزار نفر در آمریکا سکته مغزی را تجربه می‌کنند و 136 هزار نفر از این تعداد جان خود را از دست می‌دهند.
مصرف سیگار و همچنین مشروبات الکلی، اضافه وزن و فشار خون بالا از عوامل مهم ابتلا به سکته مغزی به شمار می‌روند.
پیشگیری از سکته مغزی