افرادی که در هفته 2 یا سه بار ماهی مصرف میکنند کمتر از سایرین در معرض خطر سکته مغزی هستند.
تحقیقات دانشمندان هاروارد نشان میدهد افرادی که در هفته 2 یا سه بار ماهی مصرف میکنند کمتر از سایرین در معرض خطر سکته مغزی هستند.
بر اساس گزارش رویترز، ماهی حاوی مجموعهای کامل از مواد مغزی به ویژه امگا 3 است که خطر سکته مغزی را کاهش میدهند.
امگا 3 موجود در ماهی با تاثیر مثبت بر روی فشار خون و کلسترول از بروز این نوع سکته جلوگیری میکند. همچنین وجود ویتامین D، سلنیوم، و انواع پروتئینها در ماهی دارای اثرات مثبت در پیشگیری از سکته مغزی هستند.
هر سال نزدیک به 800 هزار نفر در آمریکا سکته مغزی را تجربه میکنند و 136 هزار نفر از این تعداد جان خود را از دست میدهند.
مصرف سیگار و همچنین مشروبات الکلی، اضافه وزن و فشار خون بالا از عوامل مهم ابتلا به سکته مغزی به شمار میروند.