مکمل‌های اسید فولیک از خطر سکته مغزی می‌‌کاهند

به نقل ازهلث دی‌نیوز پژوهشگران در آمریکا نتایج هشت بررسی در مورد استفاده از مکمل‌های اسید فولیک – که غلظت‌های iهوموسیستئین در خون را می‌کاهند- را مورد بازبینی قرار داده‌اند.

غذاهای مفید برای سکته مغزی

تصور می‌رود غلظت‌های بالای هوموسیستئین خطر سکته مغزی، بیماری قلبی-عروقی و لخته‌شدن خون در وریدهای عمقی را بالا ببرد.
سال گذشته نیز در بررسی که نتایج آن در نشریه Circulation منتشر شد، نشان‌دهنده سقوط قابل توجه در میزان مرگ و میر ناشی از سکته مغزی در آمریکا و کانادا بود که از سال 1998 در آنها غنی‌سازی نان و غلات با اسید فولیک اجباری شد.
پروفسور زیائوبین وانگ از دانشکده پزشکی فین‌برگ دانشگاه شمال‌غرب در شیکاگو و همکارانش در تحقیق خود نشان دادند که استفاده از مکمل‌های اسید فولیک به طور متوسط تا 18 درصد خطر سکته مغزی را کاهش می‌دهد و در مواردی که طول درمان بیشتر  از 36 ماه بود، میزان کاهش خطر بیشتر و در حد 29 درصد بود.
نتایج این تحقیق در شمار آینده نشریه پزشکی Lancet به چاپ خواهد رسید.
آشنایی با غذاهایی که خطر سکته مغزی را کاهش می دهند