محققان در تلاش برای بررسی ساز و کار مصرف چای سیاه در پیشگیری از سکته های مغزی دریافتند که نوشیدن دست کم ۴ فنجان چای سیاه در روز می تواند احتمال ابتلا به سکته های مغزی را به میزان 21 درصد در افرادی که منظم از این نوشیدنی استفاده می کنند، کاهش دهد.
براساس تحقیقات انجام شده روی 75 هزار زن و مرد، مصرف کمتر از این میزان ممکن است به نتیجه مورد نظر منجر نشود.
آمارها نشان می دهد که سکته های مغزی روزانه جان بیش از 200 نفر را در انگلیس می گیرد و نجات یافتهها نیز در ترس و نگرانی از تکرار دوباره آن هستند زیرا این سکته ها باعث آثار جانبی منفی نظیر لخته خونی و بسته شدن مسیر جریان خون می شود.
با وجود تحقیقات در گذشته، این تحقیقات اولین تحقیقات از نوع خود است که با ارایه دلیل قاطع بر اهمیت مصرف چای سیاه برای پیشگیری از سکته های مغزی تاکید می کند.